STRADA NEGUSTORI NR. 23-24, BUCURESTI
0728 293 279

DESPRE EKIMED

SCURTA INTRODUCERE

EkiMed este o echipă dedicată pregătirii personalului medical din România dornic să lucreze în Germania.

EkiMed îţi oferă tot ceea ce-ți este necesar pentru a reuși în planul tău de a-ți schimba viața în bine, asistându-te de la prima ta oră de germană și până când vei fi pepicioarele tale în Germania.

EkiMed începe prin a-ți oferi cursuri intensive de limba germană, prin care te vom aduce într-un timp relativ scurt, de circa 4 luni, la nivelul B2, obligatoriu pentru a lucra ca asistent medical generalist Germania.

EkiMed se va ocupa ulterior de toate formalitățile necesare acordării dreptului de liberă practică în Germania, fără de care nu ai dreptul de a activa în cadrul unei structuri sanitare germane. Experiența şi partenerii ne ajută să rezolvăm solicitările autorităților într-un timp cât mai scurt posibil, astfel încât tu să-ţi poți începe cât mai repede noua viață cu toate drepturile conferite de diploma de Asistent Medical Generalist.

DETALII TEHNICE

CURSUL DE GERMANĂ

O structură de curs dedicată celor care vor să învețe germana repede, concentrându-se exclusiv pe această activitate. Cursurile propriu-zise se completează cu module speciale, cum ar fi cele de exersat vocabularul, cele de conversație precum și rezolvarea temelor asistat de către un alt profesor.

SPONSORIZARE

Participanții beneficiază, pentru perioada de prezență la curs, de o sumă lunară de 300 € cu titlu de sponsorizare, pentru a acoperi diversele cheltuieli personale şi de masă.

CAZARE

Cazarea se face în apartamente din centrul orașului, foarte aproape de sălile de curs, astfel încât cursanții să nu fie obligați să piardă timp deplasându-se între curs și casă. În zona centrală a orașului există multe posibilități de a lua masa, astfel încât toate gusturile să fie satisfăcute.

ASISTENŢĂ

Nu eşti niciodată singur, chiar şi după ce îţi începi activitatea în Germania. Îţi
vom fi aproape şi te vom ajuta oricând ai nevoie de noi.

AI INTREBARI?

Trimite-ne un mesaj