STRADA NEGUSTORI NR. 23-24, BUCURESTI
0728 293 279

CURSURI

DESPRE CURSURI

Cursurile de germană au o durată de 4 luni, pe durată cărora cursanții trebuie să atingă nivelul de cunoștințe lingvistice B2 (conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi Străine).

Cum reușim asta?

EkiMed a dezvoltat o structură de curs dedicată celor care vor să învețe germana repede, concentrându-se exclusiv pe această activitate. Cursurile propriu-zise sunt interactive și dinamice și sunt completate cu module speciale, cum ar fi cele de exersare a vocabularului, cele de conversație precum și rezolvarea temelor cu ajutorul unui profesor preparator.

Cheia succesului în învățarea limbii germane este focalizarea exclusivă pe procesul de învățare. Cu alte cuvinte, asistentul medical trebuie să se desprindă de toate celelalte activități și probleme și, timp de 4 luni, singurele lui activități vor fi să învețe și să se odihnească. Acesta este motivul pentru care aducem elevii în București, departe de mediul și problemele lor obișnuite, unde le oferim cazarea, cursul în sine, materialele de curs și o
sumă lunară care să acopere cheltuielile lor personale, astfel încât să
nu se ocupe de nimic altceva în afară de procesul de învățare.

Numărul de participanți nu este constant, el variind în funcție de numărul de persoane interesate de a participa. Ce putem garanta este că nu se depășește numărul de 12 persoane, pe care noi îl considerăm ideal pentru dinamica de învățare a grupului. Încurajăm dezvoltarea de prietenii și colaborarea în procesul de învățare, munca în echipă dând întotdeauna rezultate mai bune decât activitatea individuală. Unde mai pui că prieteniile aduc beneficii și mai târziu când poate unii dintre voi veți devenit colegi de serviciu!

 

Obligațiile cursantului

Proiectul nostru oferă participanților posibilitatea de a-și schimba viața în bine. Un astfel de demers nu poate avea succes fără implicarea totală a respectivei persoanei, care va trebui să-și direcționeze întreaga energie în
direcția învățării limbii germane precum și să dea dovadă de seriozitate în viitoarea sa viață profesională ca asistent medical în Germania.

Dumneavoastră nu veți investi bani în acest proces. Veți investi însă efort de învățare, răbdare, punctualitate și seriozitate. Împreună cu noi veți fi parte a unui proiect la sfârșitul căruia veți începe o nouă viață.

PASI DE URMAT

1
3

Trimiteți actele ce vă vor fi cerute în vederea înscrierii în proiect.

2

Veți fi contactat/contactată de către un coleg al nostru în vederea stabilirii eligibilității dumneavoastra.

4

Stabiliți împreună cursul la care vă veți înscrie, urmând să primiți informații practice privind sosirea și cazarea în București.

AI INTREBARI?

Trimite-ne un mesaj